Apăsați aici pentru a răsfoi lista numeroaselor monezi găzduite de noi!

Prima variantă a site-ului a fost lansată în anul 2002. La nivelul anului 2002 site-ul a fost creat pentru a fi vizitat cu Internet Explorer 5 la o rezoluție de 800x600 la 24 biți sau mai mare. Site-ul a fost testat, pe lîngă IE5, și cu Netscape Navigator 6.2, Mozilla 1.0, Opera 5 și Oligo 2.0, pe calculatoare utilizînd sistemul de operare Windows.

Dacă cumva diacriticele nu sînt afișate corect, puteți treceți manual pe *** Central European (Windows)*** în meniul View / Encoding - dacă folosiți Internet Explorer - sau puteți face ceva similar în alte browsere (căutați și voi pe acolo).

Dacă nu folosiți astfel browserul, îl puteți seta după cum urmează: View/Text size/Medium (în dreptul lui Medium apare un punct negru - astfel în Internet Explorer dar asemănător puteți face modificarea și în setările altor browsere).

Dacă aveți probleme cu scurtăturile sau dacă pagina arată aiurea, cel mai probabil este de vină browserul „complet scalabil", care este setat să ignore indicațiile de formatare a textului din pagina web.

Deoarece unele pagini ale site-ului utilizează script-uri, pentru o vizitare comodă trebuie să aveți Java activat. Multe browsere permit activarea / dezactivarea scripturilor Java, a frame-urilor inline, forțarea afișării paginii cu alt set de caractere sau cu alt CSS decît cel specificat de pagină. Site-ul Romanian coins / Monede românești utilizează propriul CSS și specifică setul de caractere. Dacă acestea nu sînt permise pe calculatorul dumneavoastră paginile site-ului (deși vor afișa corect conținutul) ar putea arăta ciudat.

Dacă aveți comentarii, întrebări sau sugestii de orice fel sau dacă vreți să ne contactați în orice problemă legată de site, utilizați adresa: romaniancoins@yahoo.co.uk